ads
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

celebrity-deaths

Ακυκλοφόρητο κομμάτι από τους Doors!



Το “Έτος Doors” όπως έχει χαρακτηριστεί το 2012 μπήκε δυναμικά καθώς πριν λίγες μέρες δόθηκε στην δημοσιότητα το πρώτο ακυκλοφόρητο κομμάτι της θρυλικής μπάντας , με τίτλο “She smells so nice”.
Ανακαλύφθηκε “τυχαία” καθώς τα εναπομείναντα μέλη του γκρουπ έψαχναν σε παλιές κασέτες και ηχογραφήσεις διάφορες εναλλακτικές εκτελέσεις των κομματιών τους όπως το “Love Her Madly” καi το“Riders On The Storm” τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε λίγες μέρες (20 Ιανουαρίου)  στην 2πλη επετειακή έκδοση του άλμπουμ L.A. Woman.
Πρόκειται για ένα μπλουζ κομμάτι, το οποίο όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ray Manzarek σε πρόσφατη συνέντευξή του :  “Είχα ξεχάσει ότι υπήρχε! Φανταστείτε την έκπληξή όλων μας!”.
Το κομμάτι είχε ηχογραφηθει σε πρόβες σε κάποιο στούντιο στην Καλιφόρνια με την θρυλική σύνθεση των Doors , δηλ. τον Jim Morrisson στην φωνή, τον Ray Manzarek στα πλήκτρα, τον  κιθαρίστα Robby Krieger, τον ντράμερ John Densmore, και  από τις σπάνιες φορές που ακούμε μπάσο στον ήχο των Doors , με τον  Jerry Scheff (μπασίστα του Elvis Presley)  και ο ήχος του θυμίζει  μπλουζ μπάντα του Σικάγο.
Πραγματικά πρόκειται για ανακάλυψη ενός θησαυρού! Αναμένουμε με ανυπομονησία και άλλες τέτοιες εκπλήξεις!
40 χρόνια μετά τον θάνατο του Jim Morrison , το κομμάτι αυτό ξαναζωντανεύει και ξαναενώνει την μπάντα που δημιούργησε τον δικό της μοναδικό ήχο και χάραξε την δική της ιστορία στην μουσική!